Цікава математика на заняттях математичного гуртка та на уроках математики в ЗЗСО - Мацьопа, Олександр (My University, 2021)
Цікава математика на заняттях математичного гуртка та на уроках математики в ЗЗСО
Мацьопа О. Цікава математика на заняттях математичного гуртка та на уроках математики в ЗЗСО // Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (20–21 квітня 2021 року). Факультет математики та інформатики.– Чернівці: Чернівецький нац. ун-т ім. Юрія Федьковича, 2021.– С. 48-49. (наук. керівник – Боднарук С.Б.)