Практичний курс німецько-українського перекладу - Заполовський, М.В. (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, 2025)
Навчальний посібник призначений для удосконалення перекладацьких умінь на навичок у студентів-філологів. Видання містить адаптовані тексти з практичними завданнями, що моделюють типові ситуації усного й письмового німецько-українського перекладу. Матеріали посібника можуть використовуватися як у процесі аудиторного, так і дистанційного навчання. Для студентів спеціальності 035 Філологія факультету іноземних мов.