Руслознавча оцінка геоморфологічних умов басейну Верхнього Пруту - Костенюк, Людмила Володимирівна; Kosteniuk, Liudmyla; Ющенко, Юрій Сергійович (Чернівецький національний університет, 2011)
В роботі представлено обгрунтування доцільності руслознавчого аспекту геоморфологічного районування, на прикладі басейну верхнього Пруту
Keywords: руслові процеси; басейн Верхнього Пруту; геоморфологічні умови; гідрологічний режим