Міжнародне та державне управління якістю надання туристичних послуг (на прикладі готельно-ресторанного комплексу Rivoli м.Чернівці). - Мартинюк, Ангеліна Віталіївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
У роботі досліджено особливості управління якістю туристичних послуг у сучасному готельно-ресторанному бізнесі на прикладі комплексу «Rivoli». Актуальність теми зумовлена зростаючим значенням якості обслуговування в умовах високої конкуренції на ринку туристичних послуг та підвищених очікувань споживачів. Ефективне управління якістю забезпечує не лише задоволення потреб клієнтів, а й формує позитивний імідж підприємства, підвищує його конкурентоспроможність та сприяє сталому розвитку.
International and State Quality Management in the Provision of Tourism Services (Based on the Example of the Rivoli Hotel and Restaurant Complex, Chernivtsi)
Keywords: управління якістю, туристичні послуги, готельно- ресторанний комплекс, стандарти якості, оцінка обслуговування, міжнародний досвід, задоволеність клієнтів, Rivoli.