Методичні рекомендації до виконання міждисциплінарної курсової роботи (для студентів спеціальності 073 «Менеджмент») - Терлецька, Юлія; Поченчук, Галина; Заволічна, Тетяна (My University, 2024)
Методичні вказівки мають на меті надання допомоги студентам у виконанні самостійної наукової роботи і містять основні вимоги, які висуваються до змісту та оформлення курсової роботи, а також організації її виконання та публічного захисту. Призначено для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» усіх форм навчання.