Корекція постави у дітей 6-7 років засобами художньої гімнастики - Задорожна, Ірина Олегівна (My University, 2024)
У кваліфікаційній роботі здійснено дослідження вплив засобів художньої гімнастики задля корекції постави. Охарактеризовано анатомо-фізіологічні особливості розвитку опорно-рухового апарату у дитини, окреслено основні види порушення постави та причини їх виникнення, описано роль засобів художньої гімнастики в процесі корекції постави. В роботі розписані методи дослідження та його організація. Доведено дієвість та ефективність запропонованої програми корекції постави засобами художньої гімнастики, яка була виявлена у достовірному збільшенні показників у дітей 6-7 років.
Keywords: постава, художня гімнастика, рівновага, програма корекції.