Формування самостійності в молодших школярів через реалізацію змісту навчального предмета «Українська мова» - Гордійчук, Оксана (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2021)
У статті розкрито особливості формування самостійності в молодших школярів через реалізацію змісту навчального предмета «Українська мова»
Keywords: молодші школярі; формування самостійності