Необхідність розвитку навичок антистресу у студентів на заняттях у ЗВО. - Данилович, Оксана Дмитрівна; Данилович, Оксана Дмитрівна (My University, 2026)
Робота присвячена розвитку навичок антистресу на заняттях у закладах Вищої освіти. Пропонується використання творчого підходу, що дозволить не тільки зняти стресовий емоційний стан, напруження, але дозволить розвинути як творчі здібності, так і професійні навички. Це можуть бути різноманітні case-study, творчі завдання, розгадування творчих та професійних квізів, написання творчих робіт, обговорення літературних та музикальних творів, застосування ігор.
Keywords: антистрес, навички, розвиток; антистрес, навички, розвиток