Одажий В. Аграрне питання в часи Української революції 1917-1921 рр.: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Одажий, Віталій (My University, 2023)
Одажий В. Аграрне питання в часи Української революції 1917-1921 рр.: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.