ПРОГРАМУВАННЯ ФІЗКУЛЬТУРНО-ОЗДОРОВЧИХ ЗАНЯТЬ - Дудіцька, Світлана Петрівна (My University, 2021)
У посібнику узагальнено та систематизовано теоретичні надбання у сфері фізкультурно-оздоровчих занять і методики фізичного виховання і спорту та подані матеріали, які спрямовані на формування у студентів базового комплексу знань із проблем теорії й методики викладання фізкультурно-оздоровчих занять, новітніх технологій методики фізичного виховання і спорту для розв’язання фахових завдань. Для студентів ВНЗ, інструкторів фізичної культури ЗДО, вчителів фізичної культури, тренерів.
Keywords: ПРОГРАМУВАННЯ ФІЗКУЛЬТУРНО-ОЗДОРОВЧИХ ЗАНЯТЬ