Find Your Voice: Debating - Hnatkovska, Olena; Soloviova, Olga (My University, 2021)
Навчально-методичний посібник Find Your Voice: Debating має на меті сформувати знання та компетентності студентів з питань підготовки до публічних виступів на дебатах. В посібнику міститься інформація про гнучки навичкі та методи їх опанування, структуру та види дебатів, описано всі кроки по підготовці до дебатів та їх проведенню.          Запропонований посібник призначено для студентів третього, четвертого та п’ятого курсів факультету іноземних мов, що вивчають англійську мову як першу іноземну.
Keywords: debating; formats of debating; informing; persuading; motivating