Інклюзивна освіта: ідея, стратегія, результат - (:unkn) unknown (My University, 2025)
До збірника увійшли статті, подані на V Всеукраїнську міждисциплінарну науково-практичну конференцію з міжнародною участю, яка відбулася 22-23 травня 2025 р. на базі інклюзивно-ресурсного центру Тернопільського національного педагогічного університеті імені Володимира Гнатюка. У матеріалах висвітлені результати наукових досліджень та практичної діяльності з проблем впровадження інклюзії у різні сфери суспільства, в тому ж числі – освітню.
Keywords: інклюзивна освіта