Панчук I. Прикладні задачі на уроках геометрії // Матеріали Студентської Наукової конференции Чернівецького національного університету (12-14 квітня 2022 року). Факультет математики та інформатики. - Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022. - С. 73-74. (Науковий керівник - асист. Лучко В.С.) - Панчук, Ірина (My University, 2022)
Матеріали Студентської Наукової конференции Чернівецького національного університету (12-14 квітня 2022 року). Факультет математики та інформатики