РОЗВИТОК ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМ - КОВАЛЬЧУК, Тетяна Миколаївна; ВЕРГУН, Андрій Іванович; КУЗЬ, Василь Іванович; КОСТАШ, Тетяна Вікторівна; ТАНАСІЄВА, Марина Миколаївна; НИКИФОРАК, Ірина Іванівна; МИХАЛКІВ, Алла Анатоліївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2026)
Монографію присвячено дослідженню теоретичних, методологічних та прикладних аспектів трансформації систем бухгалтерського обліку та економічного аналізу відповідно до вимог стратегічного та антикризового управління. Ця монографія є результатом багаторічного наукового дослідження проблематики розвитку обліково-аналітичного забезпечення управління бізнесом у рамках виконання держбюджетної теми кафедри обліку, аналізу і аудиту Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Результати дослідження можуть бути впроваджені в діяльність фінансово-економічних служб підприємств, консалтингових компаній, а також використані в освітньому процесі при підготовці фахівців з обліку, аналізу та управління.