Географічні аспекти розвитку туризму (на прикладі України та Польщі) - Явкін, Вячеслав Григорович; Руденко, Валерій Петрович; Король, Олександр Дмитрович (My University, 2010)
У монографії проведений аналіз рекреаційно-туристичного потенціалу розвитку туризму в Україні та Польщі, запропонована типологія природно-рекреаційних комплексів природних регіонів України, здійснене дослідження окремих видів туризму у цих двох країнах. Розглядаються ресурсні та інфраструктурні передумови розвитку туризму в окремих регіонах України та Польщі, а також – перспективні види та форми туристськорекреаційної діяльності. Вивчаються географічні та екологічні проблеми туристичної галузі в Україні та Польщі. Для фахівців, викладачів і студентів, що спеціалізуються в галузі туризму