Конан Дойл А. Шерлок Холмс : вибрані історії = Sherlock Holmes : Selected Stories. Посібник з домашнього читання (на англ. мові) - Федич, Ганна Дмитрівна; Гнатковська, Олена Михайлівна; Садовник-Чучвага, Надія Василівна (My University, 2021)
Посібник складається з семи розділів, кожен з яких містить фрагмент тексту та добірку вправ, спрямованих на розширення словникового запасу студентів, розвитку навичок усного мовлення, письма та перекладу. Мета посібника – удосконалювати навики читання та розуміння студентами англомовних художніх текстів мовою оригіналу та сприяти формуванню їх соціокультурної компетенції. Для студентів філологічних факультетів та факультетів іноземних мов вищих учбових закладів.
Keywords: домашнє читання; Sherlock Holmes; Посібник