Геоморфологічні типи умов формування русел в басейні Верхнього Пруту - Костенюк, Людмила Володимирівна (Мукачево-Ужгород, 2011)
В роботі коротко представлено характеристику типів русел в басейні Верхнього Пруту на основі морфодинамічної класифікації та з врахуванням геоморфологічних умов
Keywords: басейн Верхнього Пруту; руслові процеси; типи русел; геоморфологічні умови руслоформування; річки Українських Карпат