Моделювання оцінки ефективності природоохоронної діяльності у лісовому господарстві - Танасієва, Марина (Київ, 2020)
колективна монографія
Keywords: бухгалтерський облік; управлінські рішення; лісове господарство; оцінка ефективності природоохоронної діяльності; доходи