Психологія музичного мистецтва: від ідеалу до ідентичності (професійний та особистісний аспекти) - Бойчук, Ірина Ігорівна (Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021. 216 с., 2021)
У посібнику подано загальне уявлення про психологію музичного мистецтва крізь призму мистецького ідеалу та професійної ідентичності майбутніх учителів музичного мистецтва. Розкрито особистісний та професійний аспекти мистецького образу професії та професійної ідентичності студентів — майбутніх фахівців музичного мистецтва. Визначено зміст та специфіку психологічного супроводу, створення відповідного освітнього простору в процесі підготовки майбутніх фахівців. Наголошено на необхідності формування ціннісного ставлення до професійної діяльності, мистецького ідеалу. Для студентів-здобувачів другого (магістерського) рівня освіти, а також для широкого кола читачів.
Навч. посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня освіти. Вид. 2-ге
Друкується за ухвалою Вченої ради Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (протокол №7 від 30.06.2021 р.)