Сучасні методи аналітичного і числового програмування в задачах теоретичної фізики - Сеті, Юлія (My University, 2021)
Викладаються найбільш важливі у задачах теоретичній фізиці методи теорії чисельного аналізу та алгоритми їх програмної реалізації. Розглядаються можливості бібліотек науково-технічного спрямування мови програмування Python (SciPy, NumPy, Symbol, Matplotlib та інших) та системи комп’ютерної алгебри Wolfram Mathematica для чисельного та аналітичного (символьного) розв’язання задач інтерполяції, диференціювання, інтегрування, пошуку коренів лінійних і нелінійних рівнянь та їх систем, пошуку екстремуму функції, розрахунку сум і рядів. Для студентів ОНП Теоретична фізика та комп’ютерне моделювання та інших ОП спеціальності Фізика та астрономія.