Фізико-хімічні основи напівпровідникового матеріалознавства - Майструк, Едуард Васильович; Козярський, Іван Петрович; Козярський, Дмитро Петрович; Мар'янчук, Павло Дмитрович (Чернівецький національний університет, 2020)
Навчальний посібник містить основи знань про фізико-хімічні проблеми, які виникають при одержанні напівпровідникових матеріалів, на простих прикладах пояснюються загальні закономірності, характерні для методів очищення матеріалів та отримання напівпровідникових кристалів та плівок. Для студентів спеціальностей «Електроніка» і «Мікро- та наносистемна техніка», а також для студентів інших спеціальностей фізико-технічного профілю вищих навчальних закладів.
Keywords: напівпровідникове матеріалознавство