Загальна електротехніка: метод. вказівки до практ. занять - Деревянчук, О.В.; Домініков, М.М.; Кравченко, Г.О.; Онуфрійчук, Б.В. (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023)
Методичні вказівки призначені для виконання практичних робіт студентів під час підготовки до модульних контролів з навчальної дисципліни «Загальна електротехніка» для спеціальностей 015.34 Професійна освіта (машинобудування), 014.10 Середня освіта (трудове навчання та технології), 123 Комп’ютерна інженерія, 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка, 186 Видавництво та поліграфія, 172 Телекомунікації та радіотехніка, 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, а також для студентів вищих технічних закладів та закладів фахової передвищої освіти.