Комплексна методика оздоровчих занять на основі системи йогалатеса з жінками зрілого віку - Навчук, Ліана Ігорівна (My University, 2023)
У роботі досліджено теоретичні засади занять йогалатесом жінок зрілого віку. Розроблено комплексну методику оздоровчих занять йогалатесом жінок зрілого віку. Доведено ефективний вплив занять йогалатесом на фізичний та функціональний стан жінок зрілого віку, який виявлено у покращенні показників дихальної серцево-судинної систем та індексу маси тіла досліджуваного контингенту.
Keywords: йогалатес, жінки зрілого віку, фізичне здоров'я