Страхування цивільної відповідальності за якість продукції - Nykyforak, Volodymyr; Никифорак, Володимир Михайлович (Чернівецький національний університет. Видавництво "Рута"., 2002)
In the article are investigated features of realization of product liability insurance. Besides author has analyzed versions of product liability insurance and disclosed the basic problems, which arise during action of the insurance contract.
Keywords: страхування; відповідальність; відповідальність виробника; відповідальність продавця; якість продукції; договір страхування цивільно-правової відповідальності