Розвиток практичних умінь молодших школярів з вивчення натюрморту на уроках образотворчого мистецтва - Навізівська, Ірина Іванівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Кваліфікаційна робота розкриває особливості розвитку практичних умінь молодших школярів з вивчення натюрморту на уроках образотворчого мистецтва. Здійснено аналіз проблеми розвитку практичних умінь молодших школярів на уроках образотворчого мистецтва, розкрито вікові особливості та специфіку змісту уроків образотворчого мистецтва в початкових класах з вивчення натюрморту. Здійснено констатувальне дослідження стану розвитку практичних умінь молодших школярів з вивчення натюрморту на уроках образотворчого мистецтва. Обґрунтовано педагогічні умови та визначено методичний інструментарій розвитку практичних умінь молодших школярів з вивчення натюрморту на уроках образотворчого мистецтва
Keywords: урок образотворчого мистецтва; натюрморт; практичні вміння; вміння