ВЕРБАЛЬНІ ЗАСОБИ ВИРАЖЕННЯ СТРАТЕГІЇ «АГРЕСІЯ» В ПОЛІТИЧНИХ ДЕБАТАХ СУЧАСНИХ АМЕРИКАНСЬКИХ ПОЛІТИКІВ - Linnikova, Viktoriia (Видавничий дім “РОДОВІД”, 2020)
Розглядаються вербальні засоби вираження агресії у передвиборчих політичних дебатах 2016 року з урахуванням класифікації К. Ф. Седова. Основними засобами вербалізації агресії виявилися іменники, прикметники, дієслова та займенники. Доведено, що Д. Трамп використовує більше вербальних засобів для вираження агресії, ніж його опонент – Г. Клінтон
Keywords: агресія; типи агресії; вербальні засоби вираження агресії; політичні дебати