ПРАКТИЧНИЙ КУРС ОСНОВНОЇ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ: АНАЛІТИЧНЕ ЧИТАННЯ ТА УСНЕ МОВЛЕННЯ - Ліннікова, Вікторія Олександрівна; Буртник, Богдана Ярославівна; Буртник, Софія Ярославівна; Вітвіцька, Наталя Мирославівна (Технодрук, 2024)
Навчальний посібник з аналітичного читання та усного мовлення містить комплекс завдань та вправ спрямованих на розвиток комунікативних навичок когерентного мовлення, використання сформованих діалогічних та монологічних компетенцій на систематизацію і розширення словникового запасу. Запропонований посібник призначено для студентів першого курсу факультету іноземних мов, що вивчають англійську мову як першу іноземну.
The textbook on analytical reading and oral speech contains a set of tasks and exercises aimed at developing communicative skills of coherent speech, using the formed dialogic and monological competencies to systematize and expand vocabulary. The proposed textbook is intended for first-year students of the Faculty of Foreign Languages, studying English as the first foreign language.