НАУКОВИЙ ПІДХІД ЩОДО ВИЗНАЧЕННЯ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Гаватюк, Людмила Станіславівна; Никифорак, С.П. (Глобальні та національні проблеми економіки, 2016)
У статті подається інформація щодо визначення фінансової стійкості вітчизняних підприємств. Надана оцінка показників фінансової стійкості ПАТ «Чернівецький олійно-жировий комбінат» у 2013–2014 рр. Зроблено висновки про фінансову стійкість підприємств за різних умов і методів управління.
Keywords: фінансова стійкість, аналіз, коефіцієнти, стан підприємства, грошові кошти