МЕТОДИКА І МЕТОДИ СУЧАСНОГО ФОНОСЕМАНТИЧНОГО АНАЛІЗУ - Melnychuk, Roksolana (Науково-видавничий центр «Sci-conf.com.ua» Perfect Publishing, 2024)
Мова характеризується не лише відповідними якісними та кількісними ознаками і певною системною структурою, але і окремими підсистемами-рівнями, що представлені відповідними одиницями: фонемами, морфемами, лексемами та синтагмами. Для вивчення цієї ймовірнісно детермінованої системи сучасні лінгвісти все частіше використовують квантитативні методи, пов’язані зі встановленням частотних і кількісних характеристик, які детально описані у даній науковій праці.
Keywords: звукове звучання; звукове значення; лінгвістика; семантика; фоносемантичний аналіз