Науковий внесок Бориса Миколайовича Іванова за час роботи в Чернівецькому університеті - Костюк, Уляна; Рідуш, Богдан (My University, 2025)
Наукову та педагогічну діяльність Василя Івановича Левицького – випускника та викладача географічного факультету Чернівецького державного університету, який у 1970–1980-х роках зробив вагомий внесок у розвиток фізико-географічних досліджень Середнього Придністер’я, Карпат і Поділля. Наукові напрацювання В. І. Левицького заклали основу для одальших досліджень природно-територіальних комплексів, процесів антропогенних змін ландшафтів і системи заходів із запобігання несприятливим природним явищам. Ця діяльність посіла важливе місце у становленні Чернівецької географічної школи та розвитку регіональної фізико-географії.
Keywords: біографія; Середнє Придністер’я; природні компоненти