Спільна діяльність дорослих і дітей як чинник формування позитивних взаємин у сім’ї - Бурачик, Маріана Дмитрівна (Чернівецький нац. ун-т імені Юрія Федьковича, 2025)
Кваліфікаційна робота теоретично обґрунтовує та емпірично доводить, що якісна і регулярна спільна діяльність дорослих і дітей є ключовим чинником формування позитивних сімейних взаємин, оскільки вона зміцнює емоційну близькість, розвиває навички конструктивного спілкування батьків і забезпечує успішну соціалізацію та психологічну стійкість дітей.
Keywords: педагогіка партнерства; комунікація; довіра; емоційна близькість; сім'я; позитивні взаємини; спільна діяльність