Використання технології випереджувального навчання на уроках математики у початковій школі - Гаврилюк, Олеся; Прокоп, Інна (Чернівецький нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023)
В статті розкрито сутність основних понять технології випереджувального навчання; з’ясовано стан використання означеної технології в умовах реформування сучасної системи освіти; визначено роль випередження у формуванні математичної компетентності молодших школярів.
Keywords: технологічний підхід, випереджувальне навчання, коментоване управління пізнавальною діяльністю, перспективна підготовка, опорні схеми