Маркетингові дослідження ринку морозива - Кифяк, Олександр; Антонюк, Вікторія (Чернівец. нац. ун-т. ім. Ю. Федьковича, 2022)
В роботі досліджено та згруповано фактори впливу на купівельну поведінку споживачів морозива, проведено сегментування ринку за такими ознаками, як: географічні, демографічні, сімейний стан, психографічні, соціально-економічні, культурні, релігійні, причини купівлі та мотивації, емоційне ставлення до продукту, ставлення до ціни.
Keywords: маркетинг, маркетингові дослідження, ринок, споживач, ринок морозива