Інформаційні системи обліку: методичні вказівки та завдання до лабораторних робіт - Готинчан, Тетяна Іванівна (Чернівецький національний університет, 2023)
Видання містить методичні вказівки та завдання до лабораторних робіт, які охоплюють основні принципи створення систем обліку засобами фреймворку BAF. Для студентів спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Системний аналіз»
Видання містить методичні вказівки та завдання до лабораторних робіт, які охоплюють основні принципи створення систем обліку засобами фреймворку BAF. Для студентів спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Системний аналіз»
Keywords: інформаційні системи обліку, розробка програмного забезпечення, фреймворк BAF