English Language Practicum (англійською мовою) - Головацька, Наталія Григорівна; Гладкоскок, Леся Григорівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Посібник містить 10 тематичних уроків з фаховими автентичними текстами, до кожного з яких подані завдання на закріплення професійної лексики, активізацію та застосування лексичного матеріалу. Посібник укладений англійською мовою і відповідає рівню С1, містить додаткові матеріали для читання з ціллю розширення та розвитку власного вокабуляра студентів магістрів, та відеоматеріали для розвитку аудіювальних навиків. До навчального посібника входить додаткове читання, 10 відео та глосарій. Для аудиторної та самостійної роботи здобувачів ІІ рівня освіти філологічного факультету у рамках навчальної дисципліни «Практикум іноземною мовою»
Keywords: історія української мови; українська література; діалекти; діаспора; слов'янські мови; лінгвістичний розвиток; розвиток орфографії; українські говірки