Менеджмент та маркетинг видавничо-поліграфічної галузі : навч. посібник - Мотрич, Артем Володимирович (My University, 2022)
У посібнику основна увага приділяється формуванню нового розуміння специфіки підприємницької діяльності на сучасному ринку видавничо-поліграфічних послуг, який характеризується зростаючою конкурентною активністю його суб’єктів. Акцентується увага на необхідності розвитку лідерських якостей у керівників різних підрозділів організації чи фірми видавничо-поліграфічної галузі та оволодіння методиками проведення як ефективної рекламної компанії і якісного маркетингового дослідження, так і реалізації новітніх технологій у виробництві відповідної продукції чи надання послуг, що відповідають зростаючи вимогам споживачів. Для студентів інженерних спеціальностей напряму «Видавничо-поліграфічна справа».
Keywords: Маркетинг як філософія бізнесу; Вплив реклами на функціонування фахової періодики; Зовнішні фоктори ціноутворення; Концепція вдосконалення виробництва та конвенція вдосконалення товару