ФІНАНСИ - Бак, Наталія Андріївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
У запропонованому виданні висвітлено питання функціонування фінансової системи України. Подано тестові завдання, виконання яких сприятиме глибшому розумінню навчального матеріалу за темами третього й четвертого модулів курсу «Фінанси». Для здобувачів, які вивчають курс «Фінанси», абітурієнтів, які готуються до вступу в магістратуру за спеціальностями 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», а також для осіб, які прагнуть поліпшити власний рівень володіння загальними та фаховими компетентностями економіста.
Частина ІІ. Збірник тестових завдань
Keywords: фінансова безпека; міжнародні фінанси; страхування; фінансовий ринок; місцеві фінанси; державні цільові фонди; державний кредит; бюджетний дефіцит; державний бюджет; податки