Андрагогіка як складова кризового управління людськими ресурсами - Гуцул, Микола Борисович (My University, 2023)
Дана робота відображає основні поняття андрагогіки, основні принципи андрагогіки та психологічне значення андрагогіки в управлінні людськими ресурсами. Розкладається застосування підходів андрагогіки для управління кризою в організаціях. Основна дослідницька робота направлена на розробку рекомендацій з впровадження андрагогічних методів у сфері управління персоналом з метою підвищення ефективності у вирішенні кризових ситуацій в організаціях. Для вирішення поставлених завдань роботи було проведено емпіричне дослідження серед п'ятдесяти працевлаштованих осіб, з різних областей України. Проведено аналіз даних та виявлені кореляційні зв’язки між показниками професійно-орієнтованих та особистісно-орієнтованих опитувальників. На основі отриманих висновків були розроблені конкретні практичні поради з метою поліпшення впровадження андрагогічного підходу в організаціях.
Keywords: андрагогіка; безперервне навчання; управління людськими ресурсами