Медіапланування - Огірко, Михайло Олегович (My University, 2024)
Конспект лекцій присвячений основним стратегіям та методам розробки ефективних рекламних кампаній через раціональний розподіл рекламного бюджету між різними медіа-каналами. Підкреслюється важливість медіапланування в забезпеченні максимальної видимості бренду чи продукту, залученні уваги цільової аудиторії та досягненні позитивних результатів у маркетингових кампаніях. В конспекті розглядаються ключові методи аналізу ринку, визначення цільової аудиторії, вибору оптимальних медіа-каналів та розподілу рекламного бюджету з метою досягнення найкращих результатів для брендів, продуктів чи послуг. Для студентів ОПП “Технологія електронних мультимедійних видань” спеціальності 186 Видавництво та поліграфія.
Keywords: медіа-канали; видимість бренду; медіаплан; рейтинг