АРХІТЕКТУРА ТА МІСТОБУДУВАННЯ. РИСУНОК - Салевич, Іван Миколайович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Зміст видання відповідає освітньо-професійній програмі підготовки бакалаврів за спеціальністю Архітектура та містобудування та програмі дисципліни "Рисунок, живопис, скульптура". У стислій формі викладу та в логічній послідовності висвітлено закони перспективи, які є основою створення трьохвимірного зображення натури на двовимірній площині картини. Текст супроводжується авторськими ілюстраціями.
Keywords: Салевич; Архітектура; містобудування; рисунок; композиція; перспектива; натюрморт