АДВОКАТСЬКА ПРАКТИКА - Щербанюк, Оксана Володимирівна; Проскурняк, Ігор Георгійович; Бзова, Лаура Георгіївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Навчально-методичний посібник «Адвокатська практика» містить матеріали за темами, аналіз судових рішень, список рекомендованої літератури та критерії оцінювання знань студентів. Відповідає вимогам програми «Адвокатська практика» та передбачений для студентів, аспірантів і викладачів юридичних вузів і факультетів.
Keywords: адвокатура; спеціалізація; судовий захист; стажування; кваліфікаційний іспит; адвокат; помічник адвоката; захист прав і свобод людини; захисник; представництво