Протидія кіберзлочинності в Україні - Prodan, Tetyana (Національний авіаційний університет, 2023)
Існування кіберзлочинності становить досить серйозну проблему в умовах глобального процвітання інноваційно-технологічних ресурсів. Це впливає абсолютно на всіх, як на окремих фізичних та юридичних осіб, так і на об’єкти критичної інфраструктури й державні органи. Окрім, відповідної прямої шкоди, кіберзлочинність є величезною перешкодою для цифрової довіри, значною мірою підриваючи переваги кіберпростору.
Keywords: кримінологія; кіберзлочинність; протидія кіберзлочинності