Синтаксичні параметри щоденникового дискурсу Ольги Кобилянської - Антофійчук, Алла Миколаївна (Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022., 2022)
Досліджено структуру щоденникового дискурсу буковинської письменниці Ольги Кобилянської, визначено засоби та способи оформлення щоденникового дискурсу з урахуванням екстралінгвальних чинників
Keywords: Епістолярій; Щоденниковий дискурс; Ольга Кобилянська