ІНСТИТУТ ВІЙСЬКОВОГО ДУХОВЕНСТВА (КАПЕЛАНСЬКОЇ СЛУЖБИ) ЯК ФЕНОМЕН БЕЗПЕКИ: УКРАЇНСЬКИЙ КОНТЕКСТ - Луцан, Ігор (My University, 2022)
У монографії порушуються проблеми, що у різній мірі стосуються феномену безпеки; осмислюється своєрідність безпекових аспектів сьогодення, їх соціоку- льтурні та освітні виміри; концептуалізується поняття «гуманітарна безпека». Монографія буде цікава всім, хто вже працює або планує працювати у безпеко- вій сфері різних рівнів. Зокрема представлені позиції міститимуть інтерес для аналітиків ідеологічних царин, медіаторів, тренерів із соціальних комунікацій, представників організацій гуманітарного та соціально-політичного спряму- вання, політиків, академічної спільноти, а також студентів закладів вищої освіти, спеціальності яких близькі до соціально-гуманітарної сфери.
Keywords: капеланська служба, військове духовенство, духовна опіка, феномен безпеки