Літературознавчий лексикон Юрія Федьковича: спроба цілісного прочитання - Kovalets, Lidija (My University, 2023)
Ковалець Л.М. Літературознавчий лексикон Юрія Федьковича: спроба цілісного прочитання // Вісник Маріупольського університету. Серія: Філологія. Випуск 28. Київ, 2023, С. 100-109.