Державні банки у фінансуванні реальної економіки України: суперечливі тенденції - Ольга, Гладчук; Нікіфоров, П.С. (My University, 2021)
Результати наукових конференцій Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту та міжнародного бізнесу НТУ «ХПІ» за 2021 рік в 2 т.
Keywords: державні банки; НБУ