ВІДНОВНІ МІСТА: СВІТОВИЙ ДОСВІД І МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ УКРАЇНИ - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
До збірника увійшли матеріали Міжнародної міждисциплінарної науково-практичної конференції “Відновні міста: світовий досвід і можливості для України” (9 квітня 2026 року, м. Чернівці). Редколегія не несе відповідальності за науковий зміст виклад матеріалів, що були подані у рукописах. Автори, які подали матеріали для публікації, погоджуються з такими положеннями: відповідальність за достовірність поданої інформації в своїй роботі несе автор; автори зберігають за собою всі авторські права і одночасно надають збірнику право першої публікації, що дозволяє поширювати даний матеріал із зазначенням авторства та первинної публікації в даному збірнику.
Міжнародна міждисциплінарна науково-практична конференція (9 квітня 2026 р., Чернівці)
Keywords: відновне місто; медіація; діалог; конфлікт; відновне правосуддя; соціальна згуртованість; психологічна стійкість