Основи верстання в Adobe InDesign: методичні рекомендації до лабораторного практикуму - (:unkn) unknown (My University, 2021)
У методичній розробці наведено роботи лабораторного практикуму з предмета «Опрацювання текстової інформації». Зміст робіт охоплює основні розділи курсу. Для студентів технічних факультетів за спеціальністю «Видавництво і поліграфія».