Паладюк А. Застосування цілої та дробової частини дійсного числа в математичних конкурсах, турнірах та олімпіадах // Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (12-14 квітня 2022 р.) Факультет математики та інформатики. – Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022. – С. 67-68. (Науковий керівник – асист. Довгей Ж.І.) - Паладюк, Алла (My University, 2022)
Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (12-14 квітня 2022 р.) Факультет математики та інформатики