Інноваційний розвиток підприємства: навчальний практикум - (:unkn) unknown (Технодрук, 2021)
Навчальний практикум «Інноваційний розвиток підприємства» складений до вимог змісту робочої програми «Інноваційний розвиток підприємства» (Ліцензійні умови провадження освітньої діяльності 2015 р.) та відповідає освітньо-професійним програмам «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Публічні, корпоративні фінанси та фінансове посередництво», «Управління проектами з економіки та безпеки підприємства» спеціальності 072 «Публічні, корпоративні фінанси та фінансове посередництво», «Облік і оподаткування», спеціальності 071 «Облік і оподаткування» галузі знань 07 «Управління та адміністрування». Практикум містить тестові та практичні завдання для перевірки знань за темами, які сприяють засвоєнню теоретичних аспектів вивчення дисципліни, термінологічний словник. Виконання пропонованих завдань сприятиме поглибленню знань студентів у сфері інноваційного розвитку підприємства. Для здобувачів вищої освіти, викладачів, практиків, всіх, кого цікавить окреслене коло питань.